ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ


ΠΡΑΓΜΑΤΙ...

 Οι τελευταίες μέρες της φετινής σχολικής χρονιάς γέμισαν με δράσεις τόσο όμορφες...

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκε το σχολείο μας η κυρία Όλγα Ιγνατιάδου και παρουσίασε το βιβλίο της "Μυρσίνη η όμορφη σκιουρίνα". 
Με την διπλή ιδιότητα της γιαγιάς-συγγραφέως, καθότι γιαγιά της δικής μας Αννούλας, μας διάβασε το παραμύθι με μουσική υπόκρουση και προβολή υπέροχης παρουσίασης εικόνων.
Συζήτησε με τα παιδιά για το πώς το σκέφτηκε και πώς το υλοποίησε. Φωτογραφήθηκε με τις νηπιαγωγούς και κέρασε όλα τα παιδιά μπισκοτάκια - σκιουράκια. Τέλος, δώρισε αντίτυπα του βιβλίου για τη δανειστική βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου.

 

 
 

 

 

Σήμερα, ο κ. Παπαζαχαρίας Γρηγόρης (Τάταλος) γνωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, επισκέφτηκε το σχολείο μας.
Με την διπλή του ιδιότητα του μπαμπά-ποδοσφαιριστή, μιας και είναι ο μπαμπάς της δικής μας Ειρήνης, έπαιξε με τα παιδιά ποδοσφαιρικά παιχνίδια και τους μίλησε για το ποδόσφαιρο. Μαζί του, τα παιδιά ένιωσαν ότι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. 

 


 


 
 
 
 

 


 
 


Τους ευχαριστούμε και τους δύο, περάσαμε υπέροχα.

Είναι πολύ όμορφο ένα σχολείο να "ανοίγει" στον κόσμο, είτε πρόκειται για μέλη οικογένειας είτε για απλούς επαγγελματίες και να τους δέχεται στο χώρο του, ενσωματώνοντάς τους στο καθημερινό πρόγραμμα. Όλοι βγαίνουμε έτσι κερδισμένοι...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ