ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ

Σχετική εικόνα


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΜΗΝΑ ΜΑΪΟΥ 2019

      Αγαπητοί γονείς,·    
      

  •  Από τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 έως και την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 πραγματοποιούνται οι εγγραφές νηπίων και προνηπίων για το σχολικό έτος 2019-2020.  Θα φοιτήσουν μαθητές/μαθήτριες  γεννημένοι το 2014 και το 2015. Στο Δήμο Θερμαϊκού η φοίτηση προνηπίων και νηπίων είναι υποχρεωτική. Τα προνήπια που ήδη φοιτούν στο νηπιαγωγείο εγγράφονται αυτεπάγγελτα. Παρακαλούνται οι γονείς που επιθυμούν οι μαθητές να παρακολουθήσουν το προαιρετικό ολοήμερο τμήμα & το τμήμα πρόωρης υποδοχής να προσέλθουν μέχρι τις 20 Μαΐου προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά και ώρες 8:30 – 10:00 στο ΚΤΙΡΙΟ Α.

  • Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019  η συγγραφέας και γιαγιά της μαθήτριάς μας Άννας, η κ. Όλγα Ιγνατιάδου, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο “Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα” στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας. Για να δούμε… Μπορεί ο Βοριάς να γίνει αφορμή για να αρχίσει μια μεγάλη και αληθινή φιλία; Μπορεί η υπερήφανη Μυρσίνη να αποκτήσει εξαιτίας του αληθινούς φίλους;

  • Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ο γνωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και μπαμπάς της μαθήτριάς μας Ειρήνης, κ. Παπαζαχαρίας Γρηγόρης, θα επισκεφτεί το Νηπιαγωγείο μας και θα μιλήσει στα παιδιά για το Ποδόσφαιρο, εν συνεχεία θα συμμετέχουν τα παιδιά σε κατάλληλες και προσαρμοσμένες στην ηλικία τους σχετικές ποδοσφαιρικές δραστηριότητες και παιχνίδια υπό την επίβλεψη και καθοδήγησή του.

  • Την Παρασκευή 24 Μαΐου καθώς και την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών που έχουν προγραμματιστεί στις 26 Μαΐου. Σε περίπτωση που στην περιφέρεια ή στο δήμο μας υπάρξει δεύτερος γύρος για την εκλογή των αιρετών περιφερειακών αρχών, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

  • Καθόλη τη διάρκεια του μήνα Μαΐου θα «τρέχει» πρόγραμμα ομαλής μετάβασης στο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Επανομής.


Καλό μήνα & Καλή μας συνεργασία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ