ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


ΝΟΕΜΒΡΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!


  •  Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την κουκλοθεατρική παράσταση «ο μισοκοκοράκος» από το εργαστήρι ΜΑΙΡΗΒΗ, έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής τέχνης στην Ελλάδα, που στεγάζεται στην Αθήνα και που θα βρίσκεται μόνο για δύο παραστάσεις στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μέσα στα πλαίσια του Thesspuppet festival 2017, που διοργανώνεται για μία εβδομάδα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
  • Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου μόνο το 3ο Νηπιαγωγείο θα μείνει κλειστό, καθώς οι Νηπιαγωγοί του, υποχρεούνται να παραβρεθούν σε εκπαιδευτική ημερίδα για την Ειδική Αγωγή «Ένα σχολείο για όλους», στο Αρσάκειο Σχολείο Θεσσαλονίκης που διοργανώνεται από την Σχολική Σύμβουλο της 15ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής.
  • Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο χώρο του Νηπιαγωγείου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
  •  Μέσα στο μήνα Νοέμβριο ξεκινά, όπως κάθε χρονιά, και η δανειστική βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο μας. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα για τον τρόπο λειτουργίας της.
  • Κατά τη διάρκεια του μήνα θα πραγματοποιηθούν μικρές εξορμήσεις στη φθινοπωρινή φύση γύρω από το σχολείο μας προκειμένου να…συναντήσουμε το φθινόπωρο.



Καλό μήνα  & Καλή μας συνεργασία

Οι Νηπιαγωγοί







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ