ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017



  • Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση Η Παπλωματού, από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον. .
  • Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στην Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα απέναντι από το Νηπιαγωγείο.
  • Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομάδες η γενική πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής. Το 3ο, 4ο & 5ο Τμήμα θα κάνουν πρόβα 8:30-10:30, η πρωινή προσέλευση των παιδιών (3ου, 4ου & 5ου Τμήματος) θα γίνει στο χώρο του Θεάτρου, το 1ο & 2ο Τμήμα θα κάνουν πρόβα 10:30-13:00. Το Προαιρετικό Ολοήμερο Τμήμα, καθώς και η Πρωινή Ζώνη θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου η λειτουργία του Νηπιαγωγείου μεταφέρεται το απόγευμα. Συμμετέχουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου στις δράσεις για τις Αστρογειτονιές 2017. Συγκεκριμένα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής η Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Το Δώρο της Παπλωματούς». Το 1ο & 2ο Τμήμα στις 5:00 μμ ενώ το 3ο, 4ο & 5ο Τμήμα στις 7:00μμ.
  • Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο το έθιμο των Καλικαντζάρων.
  • Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί κανονικά τελευταία μέρα του 2017 την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και επιστρέφουμε πάλι με την νέα χρονιά τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.
  • Καθόλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη στο χώρο του Νηπιαγωγείου συγκεντρώνουμε τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη δώρων για όσους έχουν ανάγκη και αυτά τα Χριστούγεννα σε συνεργασία με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Θερμαϊκού.  Άλλωστε, τη φετινή χρονιά, ορμώμενοι και από τη θεατρική μας παράσταση «Το δώρο της Παπλωματούς» μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε πράξη ότι όλοι μας με την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και την ανιδιοτελή προσφορά μπορούμε να βιώσουμε τη χαρά της αλληλεγγύης. Μπορείτε να προσφέρετε κι εσείς μέχρι την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου.

Σας ευχόμαστε καλό μήνα &

Καλές Γιορτές

Οι Νηπιαγωγοί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ