ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015






ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Αγαπητοί γονείς,
-         Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου θα γίνει η φωτογράφιση των παιδιών στο Νηπιαγωγείο μας από το Σύλλογο Γονέων για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.
-         Την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Χριστουγεννιάτικος Εκκλησιασμός. Προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών κανονικά στο χώρο του Νηπιαγωγείου.
-          Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου θα γίνει η γενική μας πρόβα για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.
-         Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Νηπιαγωγείου μας στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.
-         Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου τα 1ο & 3ο Κλασσικά τμήματα (κ.κ. Προνοΐτη & Τσελεκίδου αντίστοιχα) θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή για να συμμετάσχουν σε ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Μονοπάτι της Ελιάς».
-         Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε στο χώρο του Νηπιαγωγείου μας Κουκλοθέατρο από την ΧΑΝΘ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Πάρκο Επανομής όπου θα συμμετάσχουμε σε δράση των Αστρογειτονιών του Δήμου Θερμαϊκού.
-         Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε άμεσα τη φόρμα συμμετοχής για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 19/1/2016, προκειμένου να εξασφαλίσουμε εγκαίρως την έγκριση που απαιτείται από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.
-         Καθόλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη στους χώρους του Νηπιαγωγείου μας θα συλλέγουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με το Πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
-         Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί ως την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και θα ανοίξει πάλι την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016. Καλές γιορτές σε όλους σας.

Καλό μήνα  & Καλή μας συνεργασία

Οι  Νηπιαγωγοί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ