ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018



  •  Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας!!!Ανάβουμε λαμπάκια!!!
  •  Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση Ο Μολυβένιος Στρατιώτης, από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αριστοτέλειον. Θα σας δοθούν εγκαίρως δηλώσεις συμμετοχής.
  • Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου η λειτουργία του Νηπιαγωγείου μεταφέρεται το απόγευμα. Συμμετέχουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου στις δράσεις για τις Αστρογειτονιές 2018. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής η Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο». Το 1ο & 2ο Τμήμα (κ.κ. Δήμητρα & Ειρήνη) στις 5:00 μμ. ενώ το 3ο& 4ο Τμήμα (κ.κ. Ζαχαρούλα & Πασχαλίνα) στις 7:00μμ.
  • Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Νηπιαγωγείο μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων συμμετέχει στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση «Το χωριό της κυρά-Παράδοσης» που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αργυρίου υπό την αιγίδα της Ι. Μητρόπολης Καλαμαριάς.
  • Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο το έθιμο των Καλικαντζάρων
  •   Καθόλη τη διάρκεια του Δεκέμβρη στο χώρο του Νηπιαγωγείου συγκεντρώνουμε τρόφιμα  για όσους έχουν ανάγκη και αυτά τα Χριστούγεννα και τα προσφέρουμε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.  Κάνουμε μαζί με τα παιδιά την δική μας πράξη αγάπης για τα Χριστούγεννα (ψωνίζουμε & προσφέρουμε μαζί τους, τα εμπλέκουμε ενεργά). Μπορείτε να προσφέρετε κι εσείς μέχρι την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου.
  •  Το Νηπιαγωγείο λειτουργεί κανονικά τελευταία μέρα του 2018 την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και επιστρέφουμε πάλι με την νέα χρονιά τη Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.


 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ