ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΪΟΥ & ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΗΝΩΝ 
ΜΑΪΟΥ & ΙΟΥΝΙΟΥ 
2018

Προγραμματιστείτε μαζί μας...
 


·         Την Τρίτη 1 Μαΐου, γιορτάζουμε τον ερχομό της Άνοιξης, τα σχολεία παραμένουν κλειστά. 1 – 20 Μαΐου πραγματοποιούνται οι εγγραφές προνηπίων και νηπίων για το σχολικό έτος 2018 - 2019. Τα προνήπια που ήδη φοιτούν στο νηπιαγωγείο εγγράφονται αυτόματα. 1 - 20 Μαΐου, πραγματοποιούνται επίσης οι εγγραφές στα Δημοτικά Σχολεία.
·         Την Πέμπτη 3 Μαΐου θα επισκεφτούμε την Διεθνή Έκθεση Βιβλίου στο χώρο της Δ.Ε.Θ. όπου θα συμμετέχουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα. Θα λάβετε εγκαίρως υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής.
·         Την Παρασκευή 11 Μαΐου, ημέρα εορτασμού του Πολιούχου της Επανομής Αγίου Αργυρίου, τα σχολεία παραμένουν κλειστά.
·         Μέσα στην εβδομάδα 21 Μαΐου – 25 Μαΐου, θα επισκεφτεί οδοντίατρος το σχολείο μας που θα μιλήσει στα παιδιά για την καλή στοματική υγιεινή και θα πραγματοποιήσει οδοντιατρικό έλεγχο.
·         Την Δευτέρα 28 Μαΐου, γιορτή του Αγίου Πνεύματος, τα σχολεία παραμένουν κλειστά.
·         Την Πέμπτη 7 Ιουνίου,  όλα τα σχολεία του Δήμου Θερμαϊκού παραμένουν κλειστά, καθώς πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συλλόγου Υπαίθρου Εκπαιδευτικών
·         Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή γιορτή μας.
·         Την Πέμπτη 14 Ιουνίου, θα επισκεφτούμε τον Ποταμό Επανομής, σε αυτή την επίσκεψη καλό είναι τα παιδιά να συνοδεύονται από γονείς – κηδεμόνες.
·         Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ημέρα λήξης των μαθημάτων θα παραλάβουν τα παιδιά τα αναμνηστικά τους και τις βεβαιώσεις φοίτησης για τα Δημοτικά Σχολεία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ