ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΗΝΩΝ ΜΑΪΟΥ & ΙΟΥΝΙΟΥ 2016






ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΜΗΝΩΝ ΜΑΪΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς, 

-         Την Τετάρτη 11 Μαΐου, το σχολείο παραμένει κλειστό λόγω της εορτής-αργίας του Πολιούχου της Επανομής Αγίου Αργυρίου.

-         Την Παρασκευή 13 Μαΐου επισκεπτόμαστε τη 13η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης όπου τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε δραστηριότητες παρουσίασης νέων βιβλίων. Θα σας δοθεί εγκαίρως η σχετική φόρμα συμμετοχής.

-         Την Τετάρτη 18 Μαΐου, θα παρακολουθήσουμε στο χώρο του σχολείου μας τη θεατρική παράσταση « Ο κύριος Κιχ και το μαγικό κουτί» από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Θα σας δοθεί εγκαίρως η σχετική φόρμα συμμετοχής.

-         Την Τετάρτη 25 Μαΐου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω των Εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

-          Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η γιορτή της λήξης του σχολικού έτους. 

-         Την Τρίτη 14 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή μας στον Ποταμό Επανομής. Θα σας δοθεί εγκαίρως η σχετική φόρμα συμμετοχής.


-         Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, τελευταία ημέρα του σχολικού έτους, θα δοθούν τα αναμνηστικά φοίτησης των παιδιών.

Ø  Σας ενημερώνουμε ότι εγγραφές πραγματοποιούνται από 1-21 Ιουνίου και ώρες 12:00 – 13:00. Σε ό,τι αφορά τα προνήπια που ήδη φοιτούν στο σχολείο μας η εγγραφή τους ανανεώνεται αυτόματα.


Καλό μήνα  & Καλή μας συνεργασία

Οι  Νηπιαγωγοί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ